Followers

Sunday, January 20, 2013

YOU ARE WANTED!!!

Bismillah..
Assalamu'alaykum..

Baca lagi sekali tajuk atas tu.. YOU ARE WANTED! yes..YOU!


Wanted kenapa? Aku tengah mencari PART TIME/FULL TIME Herbalife Business Partner. Siapa yang layak? Semua yang membaca post ni :) tapi yang lebih spesifik, orang-orang yang tersenarai di bawah:-

1- Pengguna-pengguna produk Herbalife yang mahu menggunakan produk secara serius dan baru mendapat 25% diskaun untuk setiap oder 

2- Ibu-ibu yang mengalami masalah dalam membahagikan masa bekerja di ofis dan menguruskan rumah tangga secara sepenuh masa.
 
3- Orang yang tak suka dengan kerja mereka sekarang dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan


4- Pasangan suami isteri yang tidak tahu bagaimana mahu menguruskan keluarga dengan satu sumber kewangan, i.e. gaji sahaja.




5- Sesiapa sahaja yang ingin bersara tanpa perlu risau soal kewangan 

6- Para graduates yang mahukan kebebasan bekerja tanpa perlu
 'makan gaji' :)

7- Orang yang mencari pendapatan tambahan:
--> RM500-RM2000 sebulan secara sambilan atau 
--> RM500-RM5000 secara sepenuh masa.



Syarat-syarat yang dikehendaki:
- Tak perlu ada sijil/pengalaman apa-apa 
- Cuma perlu ada sikap yang sentiasa positif, serius inginkan kehidupan yang lebih baik dan suka membantu  orang lain.
- Yang paling PENTING, hendaklah sentiasa mempunyai semangat untuk BELAJAR! :)
 
 So, korang berminat? Ada tiga  empat cara untuk aku bantu korang:
a) Emel aku : itahurah@gmail.com
b) Call/sms/whatsapp +60195660388
c) Add FB aku: Ilham Malek
d) Isi borang kat bawah ni :)

TRAINING STEP-BY-STEP DISEDIAKAN
**jangan lepaskan peluang untuk sertai keluarga Herbalife yang kini dah beroperasi selama 33 tahun dan berada di 88 buah negara**




Thursday, January 10, 2013

HERBALIFE.. this is WHO WE TRULY ARE :)

Bismillah..
Assalamu'alaikum..

Hari ni nak share satu video yang akan ceritakan semua tentang Herbalife family.. starting from the CEO, staff, distributors and the customers.

This video will tell you of who we truly are..


Wanna be part of us? Call 0195660388 for details. Step-by-step training disediakan. We just need FUN people with POSITIVE attitude!


Sertai kami di Herbalife Customer Day, Ixora Hotel, Prai Penang, Hari Ahad, 11.00 pagi - 4 petang!! DON'T MISS THIS EVENT! :)

Tuesday, January 8, 2013

Learn from the BEST this SUNDAY!

Bismillah..
Assalamualaikum wbt...

Hari ni aku nak share sikit pasal the second most important event besides SPECTACULAR that is happening this weekend -- MEGA STS in Ixora Hotel. Ape itu STS? It stands for Herbalife Success Training Seminar. So kalau nak berjaya dan tak tau cara, kena la datang tengok peluang dalam herbalife kat event ni :)

If u involve dalam bisnes herbalife, this event is not to be missed coz it will help to boost your business for the month and perhaps for this year! :)


Dan yang paling best, the guest speaker yang sangat aku kagumi --> Haji Allen Peter.. Executive Presidents Team member yang anaknye, rasanya semua orang kenal Amalina & Abqari (dalam gambar nombor 3), umor baru 23-24 tahun dan dh jadi Pres Team member. Income diorang?? Erm...rasanya          tak kurang dari RM100k kot.. So kalo tengok gambar bawah ni, the whole family involved in Herbalife business. WHY? Kena datang event Ahad ni anda dengar dari Haji Allen sendiri k! :)

Credit: http://allen-peter.blogspot.com/


So, kalau korang nak dengar macam mane Hj Allen, seorang bekas kontraktor Kelas A, gave up his business and joined Herbalife to be a wellness coach dan skarang dah jadi pres team.. korang mesti datang dan dengar perkongsian dia macam mana dia build organisation yang rata-ratanya Gen H!

credit: http://amalina-peter.blogspot.com/2011/01/thank-you-mr-joegrimjow.html
Aku tak nak cakap banyak lah pasal STS ni..senang cerita korang datang sendiri dan tengok dan dengar.  :)
Nak berjaya, kena la belajar dengan orang yang dah berjaya..betul tak? So wajib datang ke Ixora Hotel, Prai, hari Ahad (13/1/13) pkol 11 pagi -3.30 petang. Datang awal untuk dapatkan tiket @ call me 0195660388.


If u are looking for part time job to earn RM500-2,000 per month, 2-3 working hours per day... ataupun looking for FULL TIME JOB?? .... sila datang ke event ni untuk company introduction and meet our team. This company is expanding and 2013 is the BEST YEAR to join the business! and of course Herbalife is THE RIGHT COMPANY for you. Why? Watch this:



Kami mencari orang yang SERIUS untuk bekerja dan ubah kehidupan mereka. Step-by-step training disediakan.  Just call/sms/whatsapp this no 0195660388!

Dont miss the chance to change your life and your future! InsyaAllah~

Bagaimana saya boleh membantu anda?

Nama:
Emel:
Nombor telefon:
Anda tinggal di mana? Perlis, Kedah, Pulau Pinang, Perak
Selangor, Kuala Lumpur
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Kelantan, Terengganu
Sabah
Sarawak
Brunei
Singapura
Indonesia
Sudahkah anda mendaftarkan diri sebagai ahli/pengedar Herbalife? Ya
Tidak
Maklumat tambahan mengenai anda yang dapat membantu saya untuk membimbing anda

Get your own free form like this one.